Zwerversbal

Het Zwerversbal is in aantocht !!!

De oplettende kijker heeft ze alweer zien staan, de borden die het openingsbal op 13 november van het carnavalsseizoen doen aankondigen. De onrust bij de mensen neemt toe, vingers kriebelen en hersenen kraken: hoe kan ik die prijs voor de best verklede man/vrouw/groep in de wacht slepen? !!. Dus check je kast of knutsel wat in elkaar, en kom zo origineel mogelijk naar het Blesse Paard op 13 november.

Deze avond zal ook bekend worden wie de nieuwe Prins en Page worden en de Scepter van Prins Hans I en Page Patricia over zal nemen. Prins Hans I zal op deze avond ook overgedragen worden aan het korps van de Oud-Prinsen. Maar voordat hij wordt toegelaten tot de Oud-Prinsen zal hij eerst een examen moeten afleggen of deze Oud- Prinsen hem er wel bij willen hebben. Wat de Oud-heersers dit jaar weer in petto hebben is voor de meesten onder ons een verrassing …Dat wordt dus afwachten…. Maar het wordt vast zoals elk jaar weer hilarisch!

Dit jaar is er weer geen voorverkoop van kaarten. De verkoop van kaarten is aan de deur. Vanaf 21.00 uur bent u allen van harte welkom.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders.