VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2011

Kerst nadert en Stompwijk en omgeving is volledig met sneeuw bedekt. De winter is dan ook in volle gang en dat betekent dat binnenkort weer het VV/ZZ zaalvoetbalkampioenschap in sporthal Meerhorst gaat beginnen.

Op 18 november 2010 hebben zich maar liefst 36 teams ingeschreven om deel te nemen aan dit toernooi dat in januari en februari 2011 plaats zal vinden. Om het toernooi ook dit jaar tot een succes te maken, wordt achter de schermen hard gewerkt om alles in goede banen te leiden. De programmaboekjes worden deze week verspreid, maar we kunnen u alvast melden dat we dit jaar weer een aantal leuke poules hebben kunnen samenstellen. Drie sterke poules, waar we vuurwerk van mogen verwachten, een combinatie heren/damespoule, twee ‘veteranenpoules’, en wegens succes herhaald: een damespoule.

De winnaar van het toernooi wint de felbegeerde wisselbeker. Daarnaast is er ook een beker beschikbaar voor de verliezend finalist, de topscorer en topscoorster van het toernooi, de beste keeper, de winnaar van de damespoule, het meest sportieve team en de ‘Most Valuable Player’.

We willen iedereen die deelneemt aan het toernooi wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit(GPS). Wij, als organisatie, zien dit als de basis voor een geslaagd toernooi. Om u op de hoogte te houden van de voortgang van het toernooi, zullen wij regelmatig de hoogtepunten van het toernooi met u delen via de Dorpsketting.

Bent u nu al nieuwsgierig dan kunt u de website van www.stompwijk92.nl/evenementen raadplegen of onze eigen website vvzz.hyves.nl. Beide sites zullen gedurende het toernooi de laatste nieuwsfeiten en foto’s bevatten.

Wij, als organisatie, hebben er weer heel veel zin in en zien u graag op 8 januari 2011 …..als Andrea’s Haarstudio het starschot zal geven voor het VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2011.

Om uw agenda alvast volledig vrij te kunnen maken, geven wij u de data van de poule-avonden 8, 15, 29 januari, 5 februari en de finale-avond: 19 februari.

Martijn Oudshoorn namens VV/ZZ