Het Midwinterconcert

      

Normaal bent u van ons gewend dat wij in het najaar een najaarsconcert geven. Dit concert heeft u niet gemist! Het zal worden gehouden op 22 januari a.s. in sporthal de Meerhorst te Stompwijk. Tijdens dit concert zullen wij afscheid nemen van Nico Rensen, die na ruim 30 jaar zijn dirigeerstokje in de wilgen hangt. Tevens willen wij onze nieuwe dirigent aan u voorstellen, namelijk Richard Vrijhoef. 

Met Nico Rensen hebben wij als fanfare Juliana muzikale hoogtepunten bereikt, zoals deelname aan het landelijk top-concours in Kerkrade. Nu Nico de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, gaf hij aan graag te willen stoppen. Dat vinden wij erg jammer, maar respecteren dat ook. Graag willen we met u afscheid nemen van onze dirigent Nico Rensen.

 Zoals aangegeven willen wij graag Richard Vrijhoef aan u voorstellen. Richard was op jonge leeftijd al gefascineerd door de trompet. Naast zijn trompetstudie heeft hij ook de directie opleiding voltooid aan het  conservatorium. Sindsdien is hij werkzaam bij verschillende muziekgezelschappen, zowel als leraar en dirigent. Met Richard denken wij een inspirerende en muzikale dirigent te hebben gevonden. Wij hopen dat u dat komt ontdekken tijdens ons Midwinterconcert.

 Het concert zal plaatsvinden in sporthal  “Meerhorst”, Klaverblad 13, te Stompwijk. De zaal is open om 20:00 uur, zodat wij om 20:30 uur kunnen beginnen met ons concert. Wij hopen u te mogen begroeten, tot dan!

 Met muzikale groeten, Fanfare Juliana