Aanstaande zaterdag dance night

Aanstaande zaterdag is het weer zover dat het jaarlijks terugkerende `Dance Night` plaatsvindt in het altijd gezellige Blesse Paard. Dit altijd gezellige feest is natuurlijk weer aanleiding tot een zeer gezellige avond. Tussen alle VV/ZZ avonden door is er natuurlijk weer plaats voor een avondje `Dance Night`. Op deze avond worden er allerlei soorten muziek gedraaid van 1980 tot heden. DJ Kevin is de man die deze avond alle plaatjes aan elkaar draait. En er komt zelfs een dansgroep genaamd Showgroup Inner Fire, dit  is een jonge en frisse showgroep die zich bezig houdt met danschoreografieën op diverse muziek. Invloeden uit de streetdance, showdance, chairdance, Salsa, disco en clipdance zijn verwerkt in de optredens. Zaterdag treedt Inner Fire op met een dans geïnspireerd door popmuziek: Feminine, ondeugend en flitsend. Verder zullen danseressen de avond vullen met spetterende dansentertainment. Dus komt allen 22 januari naar het Blesse Paard !!!!!!

En natuurlijk komt ook de carnavalsweek er weer aan dit vindt natuurlijk zoals jullie allemaal wel weten plaats vanaf woensdag 2 maart en duurt tot dinsdag 8 maart. Met op zaterdag 5 maart natuurlijk een van de hoogtepunten met de optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal. Er zijn zelfs al een aantal inschrijvingen voor de optocht en hier en daar zijn er zelfs al groepen begonnen met het in elkaar knutselen van deze rijtuigen.

Hier nog wat data :

22 januari:  Dance Night (Blesse Paard) Kaartverkoop aan de deur VOL=VOL,

12 februari: Carnaval met motto: De Gaanders gaan naar Rio !!!

 5 maart: Optocht. Straatcarnaval en gekostumeerd bal.

 Voor meer info en data www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders