Een geslaagd midwinterconcert!

Afgelopen zaterdag 22 januari hield fanfare Juliana haar midwinterconcert in de sporthal. Voor ons was het een heel bijzonder concert omdat onze ‘oude’ dirigent Nico Rensen het stokje nu echt definitief overdroeg aan Richard  Vrijhoef, onze nieuwe dirigent.

De sporthal was die middag afgezet zodat er een  gezellige concertzaal ontstond. Er werd tijdens het concert een afwisselend programma gespeeld en tussendoor werd er een toespraak gehouden door de voorzitter, om 30 jaar Nico nog eens de revue te laten passeren. Nico kreeg van de leden van het orkest een boek met herinneringen en foto’s  en een hotel overnachting in Stompwijk bij  Hotelboerderij ‘Akkerlust’ kado. Na het afscheid van Nico, dirigeerde Richard de rest van de avond en samen met hem sloten wij het midwinterconcert nog spetterend af.

Na afloop van het concert kon iedereen die dat wilde nog gezellig even napraten en wat drinken in de kantine van de sporthal.
Wij willen iedereen die naar ons is komen luisteren hartelijk bedanken, wij hopen dat u een leuke avond hebt gehad!  Was u er niet bij maar vindt u het wel gezellig klinken als u dit zo terug leest.. niet getreurd er komen nog meer concerten aan! Bijvoorbeeld op 6 maart het carnavalsconcert in ‘het Blesse Paard’ (dit keer in samenwerking met de Oud prinsen) en op 29 april ons jaarlijkse Koninginnenachconcert. Hopelijk tot dan!

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana