Srednaag-Ed Primeur: Stripverhaal in de Dorpsketting

Beste Gaandriaan,

Wij van Srednaag-Ed proberen ieder jaar tijdens de carnaval periode iets leuks te doen in de Dorpsketting, zo hadden we vorig jaar iedere week iets “geks” over toenmalig Prins Hans.

Dit jaar kwamen we op het idee om iedere week een stripverhaaltje te plaatsen. Daarvoor heb je natuurlijk wel een tekenaar nodig. Na een lange sollicitatieprocedure met blinde audities en verschillende stemrondes kwamen we terecht bij ene Geraldinho uit Oir ed Orienaj . Wij hadden ook nog nooit van hem gehoord maar in de stripverhaalmakelaarderij schijnt ie bekend te staan als een groot talent.

Geraldinho zal  vanaf deze week  t/m de carnaval namens Srednaag-Ed  iedere week minimaal  1 stripverhaal maken voor de Dorpsketting. Omdat het deze week de primeur is van de strip, trappen we af met 2 stripverhalen.

Hieronder de eerste, verderop in de Dorpsketting zult u de 2e strip tegenkomen.

Faala x3

Pr commissie Srednaag-Ed
Volg onze reis naar Rio op twitter @srednaaged

 strip 1 srednaaged 2011>