Zaterdag 12 februari Rio Night!!!!

Zaterdag 12 februari is er weer een carnavalsavond en dit keer een avond geheel in de stijl van Rio. Dus komt allen in jullie meest zomerse kleding voor dit zeer gezellige feest. Op deze avond komt er een echte Brass Band. En natuurlijk hebben we weer een aantal danseressen die deze avond de sfeer er wel volledig in komen brengen. Na de Openingsavond en de Dance Night is dit alweer de derde avond die wij als carnavalsvereniging verzorgen. Prins Wim, Page Margret, Opper Ronald en natuurlijk de mannen van de Raad van 11 staan alweer te trappelen om hun beste beentje voor te zetten tijdens de Lambada en de Limbo.

Ook komt het grote carnavalsweekend natuurlijk weer dichterbij en dichterbij. Dus er zijn alweer wat inschrijvingen binnengekomen voor de Optocht. Inschrijven kan via de site van de Gaanders. Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd waar iedereen dit jaar mee te voorschijn komt. Wijzelf zijn natuurlijk ook alweer geruime tijd bezig met het knutselen van onze kar.

12 februari: “We gaan naar Rio” avond

2 t/m 8 maart: Carnavals week

Voor meer info en data  www.degaanders.nl