Bardancing Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we 2 keer geopend. Vrijdag waren we geopend met Valentine’s Day. Valentine’s Day stond natuurlijk in het verband met Valentijnsdag, de dag van de liefde. Het liep geleidelijk aan vol en iedereen had het reuze naar zijn/ haar zin. Er werd gefeest en gedanst als nooit van te voren. Na een geweldige avond met veel gezelligheid en sfeer kwam jammerlijk ook weer een einde en zo werden de deuren om 2 uur gesloten. Op de zondag waren we uiteraard ook weer geopend. Iedereen had het met elkaar over het afgelopen weekend en wat zij hadden meegemaakt dit weekend. Dit allemaal onder de lekkerste beats en onder het genot van een drankje. Het foute uurtje kwam zoals gewoonlijk ook weer langs.

Aankomende week

Aankomende week zijn wij jammer genoeg maar 1 keer geopend. Dit is op de zondag. Kom gezellig je weekend bespreken met je vrienden onder het genot van een drankje. De deuren zullen opengaan om 18.00!

Après Ski Party!

Op 12 maart houden wij onze Après Ski Party! Na vorig jaar DJ Kicken als dj hebben gehad, hebben wij dit jaar DJ Maurice kunnen strikken! Deze DJ staat natuurlijk bekend om zijn Après Ski nummers. Hij zal deze natuurlijk ook in Beatz laten horen. Kaarten voor dit geweldige feest zijn maar €5,- per stuk en zijn nu nog steeds te halen! Wees er snel bij, want op is op! Er zijn namelijk nog maar enkele kaarten beschikbaar!

Wil je meer weten over ons, onze feesten en onze agenda?

Surf dan snel naar onze site: www.beat-z.nl !

Wij wensen jullie nog een fijne school en werkweek en we zien jullie snel genoeg weer.

Met vriendelijke groeten, Bardancing Beatz.