Mozaïek maken bij VrouwActief

Stukjes, stukjes en nog eens stukjes.

Ja u leest het goed, het was afgelopen dinsdagavond 8 februari een heel geknutsel in het Dorpshuis, op de creatieve avond van VrouwActief. De tafels gedekt met kranten( om niet alles onder te kledderen), daarop een leuk klein dienblaadje, met bakje, sponsje en spatel. Steentjes te kust en te keur, in alle kleuren en waren je stukjes te groot, kon je ze kleiner slaan met de hamer. Het was een heel getimmer. Onder het genot van een lekker bakkie, gezet door onze bardames Coby en Carla puzzelden we onze mozaïek in elkaar. Een uurtje later waren er prachtige mozaïeken geplakt. Even drogen en dan nog inwassen en dat was echt geknoei, maar de resultaten mochten er zijn, het ene dienblad was nog kleurrijker dan de ander.

Kortom het was weer een gezellige knutselavond, waar iedereen lekker bij kon kletsen.

Het Bestuur