Bardancing Beat-z

 Afgelopen weekend

Afgelopen weekend stond bij ons alles in het teken van carnaval. Wij waren daarom ook vrijdag geopend met als thema carnavals avond. De deuren gingen om 21.00 u open en rond een uurtje of 22.00 u kwamen die eerste mensen binnenstromen. Het feest ging eigenlijk meteen van start maar werd helemaal compleet toen ook de gaanders om 23 u nog binnen kwamen! Na een super dansshow van de gaanders op het podium en aan de paal ging het feest uiteraard verder en werd het een gezellige avond.

 Zaterdag was de carnavalsoptocht en zoals elk jaar had the limit/beatz ook weer een mooie kar gemaakt. We vertrokken rond half 10 ’s ochtends richting Leidschendam en reden vervolgens naar de startplek van de optocht. Na de optocht in Leidschendam waar we met onze kar de 2e plaats binnen haalden gingen we op weg naar Stompwijk. De optocht in Stompwijk was zoals altijd super, de jury vond onze kar ook super en daardoor haalden we in Stompwijk de 1e plaats voor verenigingen en de algemene 1e plaats binnen waarmee we het dorstig hert in ontvangst mochten nemen.

Uiteraard waren we de gebruikelijk zondag ook weer geopend. De deuren waren zoals altijd vanaf  18 uur  geopend! De dj draaide de plaatjes weer super aan elkaar en onder het genot van een drankje werd het carnavals weekend afgesloten.

Aprés Ski

Aankomend weekend is het zover het grootste feest van het voorjaar in Bardancing Beat-z. 12 maart zal het feest helemaal losbarsten als om 21 u de deuren open gaan en de dj gelijk alle apres ski platen door de speakers laten knallen. De avond is helemaal uitverkocht en zal daarom ook super gezellig worden. Om het apres ski feest nog beter te maken zal vanaf 24 u DJ Maurice de draaitafel overnemen en daar zal die ook blijven staan totdat het feest is afgelopen.

Voor meer info over Apres ski, de Agenda en de laatste foto’s van carnaval check de website www.beat-z.nl.

Groeten het bestuur