Thom in actie tijdens finaleweekend Holland Cup

Afgelopen weekend werd in Enschede de finalewedstrijd van de Holland Cup verreden. Het was de 5e wedstrijd van het seizoen, waarbij Thom van Beek op zowel de 1500 meter als 5000 meter een topklassering diende te verdedigen. Op de 5000 meter, waar hij 2e stond in het tussenklassement eindigde hij nu als 6e in 6.47.19. Op de 1500 meter legde hij beslag op de 5e plek in 1.52.83. Wat deze klasseringen betekenden voor het eindklassement voor de Holland Cup was nog niet bekend.

 Clubkampioenschap verreden op de Uithof

Afgelopen zondag werd op de Uithof gestreden om het clubkampioenschap. Ondanks het drukke carnavalsweekend gaven toch nog een kleine 30 Stompwijkse schaatsers acte de presence. Ondanks de vermoeidheid die velen parten speelde werden er toch nog veel persoonlijke records gereden. Een uitgebreid verslag + uitslagen volgt komende week.

 Tijdzetten Leiden

Ook het tijdzetten in Leiden had te lijden onder de vakantie en de carnavalsdrukte. Door de kinderen die wel aanwezig waren werd prima gepresteerd, getuige de vele persoonlijke records. Bij de mini’s en benjamins werd gestreden om het clubkampioenschap en dit was in sommige gevallen een zeer spannende strijd. Tom de Haas