ZONDAG 13 MAART: DUBBEL JEUGDCONCERT

JEUGD ORKESTEN FANFARE ST. JAN EN JULIANA

A.s. zondag 13 maart zullen de jeugdorkesten van de St. Jans fanfare Zoeterwoude en fanfare Juliana uit Stompwijk een gezamenlijk concert verzorgen.  Het concert begint om 12 uur in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg, te Zoeterwoude.

Het Jeugdorkest Juliana bestaat sinds 2005 en staat onder leiding van Bart Neuvel.  Dit 13 leden tellende jeugdorkest treedt ongeveer vier keer per jaar op, waaronder ook een voorspeelavond waarbij alle kinderen solo spelen.  Het jeugdorkest van de St Jan is nog wat jonger, bestaat sinds 2009, maar is inmiddels al aardig geroutineerd. Het jeugdorkest van de St. Jan’s fanfare staat onder leiding van dirigent Bram Soentjens.

De repetities op donderdagavond voor de St. Jan’s fanfare en op woensdagavond voor fanfare Juliana zijn natuurlijk serieus, maar ook ontspannen en gezellig.  Zondag 13 maart treden beide jeugdorkesten op met eigen repertoire , maar ze spelen ook enkele stukken samen, voor iedereen erg leuk om te doen en te horen !

De toegang is gratis, voor zowel kinderen als volwassenen.

Arjan van der Ham