ANDRIES KWIK Bokaal te Leiden- Stompwijk 7e plaats

 Afgelopen zaterdagavond werd er gestreden om wie de beste vereniging is dit seizoen. Vorig jaar was voor ons een deceptie, wij werden 13e. Dus dit jaar wilden wij revanche.Bram, Davey, Amy, Jelsie, Erben, Youp, Myrthe, Mandy, Iris, Eline, Olaf, Dennis, Lianne, Nadine, Ferdinand, Edward en Koen verschenen voor onze vereniging aan de start. Jullie hebben het super gedaan, waarbij vermeld dat Bram de volle 14 punten scoorden. Edward en Ferdinand maar 4 honderdste scheelden en toch 10 punten scoorden. Ook Myrthe en Erben haalden 10 punten binnen. De rest varieerde van 2 tot 6 punten.

Leiden haalden de eerste prijs binnen. Wij als kleine vereniging hebben het dus heel goed gedaan en volgend jaar gaan we ervoor bij de eerste 5 te komen. Voor de kleintjes zit het seizoen in Leiden erop. Het was weer een leuk seizoen. Ik wil bij deze ook de ouders bedanken die er elke keer bij waren en ook iedereen enthousiast  aanmoedigden. Super.

Tot op het dooifeest!

                                           Marjo van Veen