Bardancing the Beatz

Bardancing Beatz                         

Afgelopen weekend waren wij 2 keer geopend. Wij begonnen het weekend vrijdag met ladies night. Om 21 uur gingen de deuren open en vanaf 10 uur begonnen de eerste mensen binnen te lopen. De dj draaide weer de beste muziek en hierdoor ging ook iedereen helemaal los en werd het een knallend feest!

We waren uiteraard ook weer de gebruikelijke zondag open. De deuren gingen om 18 uur open en het feest ging helemaal los. En hierbij werd het weekend onder het genot van een drankje en muziekje weer helemaal top afgesloten.

Aankomend weekend zijn wij helaas maar 1 keer geopend en dat is de gebruikelijke zondag. De deuren zullen om 18 uur open gaan! Tevens is er zondag ook altijd een mogelijkheid om een kaartje voor het aankomend paasfeest te kopen.

Mix XXL
Op vrijdag 1 April hebben we het thema Mix XXl. Nee het is geen grap dus jullie zullen niet voor een dichte deur komen te staan. Maar even terug wat er allemaal op deze avond zal plaatsvinden. De DJ’s zullen weer de beste mixjes uit de speakers knallen en de barmannen zullen de lekkerste alcoholische mixjes voor jullie gaan maken. Voor de mensen die nog steeds niet weten hoe laat we open gaan zal ik het nog een keer zeggen, dus schrijf het ergens op zodat je het nooit meer zult vergeten!!! Op vrijdag zijn we om de week geopend vanaf 21:00u en elke week op zondag van 18:00 tot 23:00u.

Hot Beatz
Zaterdag 9 April geven wij weer een feest namelijk Hot Beatz. De naam verklapt het al een beetje want het wordt een avond met de heetste beats, de lekkerste nummers en de beste DJ’s die de nummers aan elkaar mixen. Als je die avond in je bed ligt voel je nog steeds de beat. Ook zal er een surprise act plaatsvinden maar wat dat is? Daar kan je alleen achterkomen door op Zaterdag 9 April aanwezig te zijn. De deuren zullen om 21:00u open gaan en de entree is gratis.

Paasfeest
Het is lente geworden dus de lammetjes en geitjes lopen weer lekker door de weilanden heen. Dan is het paasfeest die wij organiseren niet ver weg meer, namelijk op Zondag 24 April geven wij het Paasfeest. Je hebt wel kaarten nodig om bij een van de gezelligste/leukste feest naar binnen te mogen. De kaartverkoop is sinds Zondag 20 April gestart en ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Wees er snel bij want op=op. Je kunt de kaarten bij ons aan de bar halen waarneer we open zijn: elke Zondag van 18:00-23:00 en om de week op vrijdag van
21:00.

Nog een fijne werk/school week tegemoet en tot weer ‘ns een keertje in Beatz

Groeten, het bestuur.