Stompwijk’92 weekend kamp op 27 en 28 mei

Nog bijna twee maandjes en dan is het eindelijk zo ver, dan gaat het weekendkamp weer van start. Deze 26e editie zal niet zo uitbundig worden uitgepakt zoals vorig jaar, wat toen een lustrum jaar was.  Het belooft zeker weer net zo leuk te worden en hopen dat alle kinderen weer extra hiervoor hun best zullen doen. Het motto houden we zeker nog even geheim, dit om het spannend te houden.

De inschrijving zal volgende week van start gaan via onze speciale website. Maar alle gegevens hierover zullen in de editie van Het Clubblad en Dorpsketting van volgende week komen te staan. Houdt dit in de gaten jongens en meisjes. (en natuurlijk ouders)

Wie mogen er allemaal meedoen: leden van Stompwijk’92, die op 1 mei 2011 6 jaar oud zijn t/m de leden die op de basisschool in groep 6 zitten. Dus geen kinderen uit groep 7 en 8.

Voor meer informatie raadpleeg onze site www.weekendkampstompwijk.nl.

De kampstaf