Let’s play Darts

Let’s play darts!!!

Afgelopen weekend werd de eerste ronde van het Stompwijk-Zoeterwoude darttoernooi in “Café de Gouden Leeuw” in Stompwijk gehouden.

Er waren weer veel deelnemers (71) zowel uit Zoeterwoude en Stompwijk. De deelnemers werden onderverdeeld in poules en zo kon men meerdere wedstrijden spelen om zich te kunnen plaatsen voor de volgende ronde. De 2 besten van de poules van 4 en 3 besten van poule van 5 gaan door naar de tweede ronde.

Er werd flink om de winst gestreden door de deelnemers. 9 Deelnemers hebben een 180 gegooid tijdens de wedstrijd. In het toernooi wat nu voor het 9e jaar van start ging, was het nog nooit voorgekomen dat er bij de dames een 180 werd gegooid tijdens een wedstrijd. Dit jaar gooide Deborah van Duijn als eerste vrouwelijke deelneemster een 180 tijdens haar wedstrijd. Alle deelnemers waren er op gebrand om door te gaan naar de volgende ronde want alleen dan maak je nog kans om in dé finale terecht te komen.

Op 16 april a.s. wordt de tweede ronde gespeeld, direct gevolgd door de finale in “De zalen van de Meester” in Zoeterwoude. Dit belooft wederom een gezellige, spannende avond te worden. Iedereen is welkom om zijn favoriet te komen aanmoedigen!

De uitslagen van de eerste ronde staan inmiddels vermeld op onze website www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl. Ook voor verdere informatie kunt u terecht op deze site en t.z.t. zal ook daar het schema voor de volgende ronde op vermeld worden.

Graag tot 16 april bij de ontknoping van het Stompwijk-Zoeterwoude darttoernooi!

De organisatie