Stompwijk Summerland 2009

Stompwijk Summerland 2009

Een jaar om niet te vergeten. Een volledig uitverkochte zaterdagavond en een Pokernight op de vrijdag zorgden voor ongekend veel gezelligheid in het eerste weekend van juli. Ondanks de supergezellige Dinershow van 2008 werd de tent dat jaar omgetoverd tot een Pokerdome. Onder begeleiding van een professionele croupier gingen bijna 200 pokeraars de strijd met elkaar aan. Op zaterdag startte de avond om 19.00 uur met de Theatershow, waarin Victor de Mentalist en cabaretier Arie Blok de avond tot 21.00 uur vulde met twee voorstellingen van formaat. Vervolgens kon om 21.00 uur de poort geopend worden en het grote feest beginnen. Vanaf 21.00 uur voorzag rockband ‘De Bikkels’ het Van der Haar plein van muziek. Na het jaar ervoor drie tenten neergezet te hebben, stonden er dat jaar twee tenten en één plein waar het een gezellig samenkomen was van jong en oud. Toen het plein vol stond kon de Schouten Music Hall worden geopend, waar het Limit dj team en even later de Party Animals oude tijden deed herleven. Met nummers als Xanadu, Have you ever been mellow en I want to be a hippy ging zowel jong als oud compleet uit hun dak. In het Hazehol wisten de look a likes van Bon Jovi, Madonna en André Hazes de juiste snaar te raken met hun verbluffende sound. Om 23.30 uur startte de boerenrockband ‘Mooi Wark’ met spelen op buitenpodium. Spitsuur bij de bars en liters bier door de lucht waren het gevolg van dit fantastische optreden. Het weekend werd afgesloten op de zondag met stralend weer en goede optredens. Met de bands That’s Cool, The Rocketeers en Fragment kon ook deze dag niet meer stuk. Fragment, de band die in 2008 menig Stompwijker heeft geraakt, speelde dit jaar wederom de sterren van de hemel.