Beatz

Beatz

Vrijdag 8 april

Jaja, op deze avond was de tienerdisco voor de jongere jeugd in Stompwijk en omstreken. De deuren waren om 20.00 uur geopend en de eerste kinderen kwamen al gauw binnen. De lekkere frisdranken vlogen als warme broodjes over de toonbank en er werd flink gedanst en gefeest. Er waren een aantal spellen op deze avond onder andere: Labamba, raadt het nummer en nog veel meer. Aan elk feest kwam een eind dus de deuren sloten om 23.30 uur.  Op deze avond hadden 4 meiden ons geholpen om het feest compleet te maken. Bedankt hier voor! Zie de foto’s op www.beat-z.nl

Zaterdag 9 april

Op deze avond hadden we Hot Beatz. De deuren gingen om 21.00 uur open en de eerste feestgangers kwamen al binnen. Op deze avond knalden de lekkerste en heetste beats uit de boxen en er werd flink gedanst en gesjanst.  Er was er ook een special act en die maakte van deze avond een top avond om nooit te vergeten.

Programma

Op zondag 24 april is het weer zover. Paasfeest 2011 komt er weer aan. Wil je dit fantastische feest niet missen dan heb je wel een kaartje nodig. De kaartverkoop is al een tijd van start , er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De kaarten zijn verkrijgbaar in Bardancing Beatz voor maar €5,-.  Want op=op.

Verder staat erop het programma:

Zaterdag 7 mei Hawaï Party.

Vrijdag 20 mei I love Beatz

Wat verder op het programma staat hoor je later.

 

Nog een fijne school/werkweek en tot snel!

Het bestuur=