Kaartavond Blesruiters

Vrijdag 8 april was het alweer de laatste kaartavond bij de Blesruiters. Dit keer hadden we 9 tafeltjes. Ook vond deze avond de verloting plaats van de degenen die meer dan 6 maal geweest waren. Agnes had voor deze verloting als hoofdprijs een mooie levensmiddelenmand opgemaakt. Deze prijs ging naar Ria v.d.Helm. De tweede prijs een zuivelmandje ging naar Kees de Jong en de derde prijs een mooie orchidee ging naar Anneke Vlasveld. De kaartavonden van het nieuwe seizoen worden elders in deze Dorpsketting genoemd. Schrijf ze alvast op, dan kunt u ze niet vergeten.  De uitslagen waren dit keer als volgt:

1. Ria v de Helm      5668 pnt                                            6.Ria v.Santen                             5257 pnt

2. Leni]e v. Ruijven  5561 pnt                                           7.Willem v.d.Helm                        5204 pnt

3. Toos de Bruin       5416 pnt                                          8.Agnes Bolleboom                       5149 pnt

4,   Sjaak Kappetein   5275 pnt                                      9. Bertus   Reijgersbergen              5094 pnt

5. Alex Overdevest   5261 pnt

Poedelprijs ging dit keer naar Riet Olyhoek. Hierbij wil ik John, Joke, Jet, Alex, Kim, Agnes ,Lucy en Jacq Disseldorp bedanken voor de hulp bij de kaartavonden. Hopelijk allen weer tot het volgende seizoen.

Ton