Stompwijk Summerland

Stompwijk Summerland start het weekend met Sensation Wine

De vrijdagavond van Summerland staat de laatste jaren in Stompwijk al goed op de kaart. Tijdens de dinershow, de pokeravond en Summerland on the Beatz hebben wij menig dorpsgenoot zien genieten. Ook dit jaar willen we weer met iets speciaals voor de dag komen.

Het Summerland weekend gaat daarom op vrijdagavond 1 juli 2011 van start met ‘Sensation Wine’. Een avond, te vergelijken met drie jaar geleden, toen de Summerland Dinershow plaatsvond op de vrijdagavond. Dit jaar staat deze avond geheel in het teken van kijken, ruiken en natuurlijk proeven van een, naar ons inziens prachtig en smaakvol assortiment van wijnen. Wijn heeft een grote verscheidenheid aan stijlen en smaken en die gaan verloren als je de wijn zomaar naar binnen giet. Om deze reden biedt de organisatie u dan ook een gezellige en volledig verzorgde wijnproeverij aan. Tijdens Sensation Wine willen we jullie kennis laten maken met zes overheerlijke, fruitige, vriendelijke en rijpe wijnen. De aftrap van deze avond vindt plaats onder het genot van een heerlijk glaasje mousserende wijn om de smaakpapillen los te krijgen. Hierop volgend, worden de overige wijnen stuk voor stuk geserveerd en zal een echte wijnkenner de nodige toelichting geven over de voorgeschotelde wijnen. Tijdens deze proeverij hebben jullie ook de gelegenheid om andere drankjes te bestellen aan de bar. Daarnaast worden de tafels voorzien van een aantal kleine hapjes. Aansluitend zal een spetterend optreden van ‘Bob and the Blue Band’, de avond compleet maken. Deze band begon als gezellige Rock ´n Roll band, maar heeft zich ondertussen ontwikkeld tot uitgebreide en veelzijdige coverband. Bob and the Blue Band stond in 2007 ook al eens op het podium van Summerland, en met succes!

Sensation Wine zal op vrijdag 1 juli 2011 vanaf 19.00 uur van start gaan op het terrein van Stompwijk Summerland. Rond de klok van 00.00 uur zal de avond ten einde lopen. Toegang tot deze exclusieve avond is mogelijk door per tafel in te schrijven. Deze inschrijvingen starten tegelijk met de reguliere kaartverkoop op zondag 1 mei om 17.00 uur in Bardancing Beatz, te Stompwijk.

Houdt de Dorpsketting en de website www.stompwijksummerland.nl goed in de gaten voor verdere informatie.