Supporters gevraagd voor handbalsters Stompwijk ‘92

 De dames 1 (handbal) van Stompwijk ‘92 zijn in de zaalcompetitie weliswaar niet direct gedegradeerd, maar ze zijn nog niet ‘veilig’! Het komt dus aan op een serie promotie/degradatiewedstrijden, die komende zondag 17 april wordt gespeeld (zei elders dit blad). Dit sluitstuk van de competitie voltrekt zich niet nou niet bepaald naast te deur (Groesbeek).

De dames gaan hun uiterste best doen om zich te handhaven in deze klasse. Zij stellen het natuurlijk erg op prijs als veel supporters mee gaan om hen een steuntje in de rug te geven. Nou hoeft niet het halve dorp deze reis te maken, maar een kwart zou toch wel heel mooi zijn.  

Dus: graag tot zondag. Of u nu met de auto gaat, met trein, bus of boot, met de aanmoedigingen van veel supporters wordt het ongetwijfeld óók een leuke terugreis!

Mariëtte Luiten