Stompwijk Summerland

Billy the Klit rockt tijdens zaterdagavond Stompwijk Summerland

Joost Seilberger, beter bekend als dj Billy the Klit is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscène. Samenwerkingen met de grootste artiesten, sets op de heetste feesten en hordes fans die niet alleen op zijn mixtechnieken afkomen, zijn enkele punten die hij zich als trotse artiest mag toe-eigenen. Dat het balletje snel blijft rollen, maakten de afgelopen jaren duidelijk. Er is bijna geen club meer te bedenken waar deze dj niet heeft gestaan en nog steeds presenteert Billy enthousiast zijn sets in de Dj-booth, die hij inmiddels met Erick Morillo, Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Erick E, Roog, Chuckie, Don Diablo en zijn vroegere held Remy heeft mogen delen. Ook de media krijgt geen genoeg van hem, waardoor hij te gast is geweest bij o.a. 3FM, Fresh Fm, MTV Live en BNN ‘Spuiten en Slikken’. In de zomer van 2011 gaat Billy the Klit de nodige vakantiebestemmingen onveilig maken met de ‘Totally Summer on tour’, gepresenteerd door Gogo Tours, Slam FM en TMF. Billy the Klit zal op zaterdagavond 2 juli 2011 de bezoekers van Stompwijk Summerland eens flink laten springen in de ‘StarBeatz’.

JeWelste in het voorprogramma van Band Zonder Banaan

Een optreden van jeWelste zul je niet licht vergeten. Tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende popliedjes en ruige rocknummers, hilarische showelementen en een bundel energie waar een kleine kerncentrale zich niet voor zou hoeven schamen. Dit leidde al sinds de oprichting van de band in de winter van 2003/2004, tot uitzinnige reacties tot ver over de Nederlandse grenzen, 3 cd-releases, een horde trouwe fans, noem maar op. JeWelste’s laatste grote wapenfeit is dat de heren door niemand minder dan Guus Meeuwis uitgekozen zijn om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn ‘Groots met een zachte G Uit & Thuis’ stadionconcerten in juni 2009 in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en in het Philips Stadion in Eindhoven. Jewelste verzorgt ook tijdens Stompwijk Summerland het voorprogramma, alleen dan die van Band Zonder Banaan op zaterdagavond 2 juli 2011 in de tent.

Volgende week meer over Stompwijk Summerland. Houdt de Dorpsketting en de Summerland website in de gaten voor meer informatie wat betreft de programmering. Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl