Bardancing Beatz

Afgelopen weekend waren wij 1 keer geopend en dat was de gebruikelijke zondag. Afgelopen zondag was geen normale zondag, want toen begon de voorverkoop voor Summerland. We waren 5 uur geopend en de mensen stroomden binnen om hun vrijdag en zaterdagavond kaarten te kopen. Nadat de mensen hun kaarten hadden gekocht bleven de meesten nog  een drankje doen en werd het erg gezellig. Na deze zondag kunnen wij u zeggen dat er nog kaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn. Meer info over Summerland vindt u op www.stompwijksummerland.nl  Hawaï partyAankomend weekend is het grootste beach feest van het jaar in bardancing Beatz! Aankomende zaterdag 7 mei zal heel Beatz in het teken staan van Hawaï, zon, strand en gezelligheid! Het zal er die avond dus erg zanderig uit zien en het zal daarom ook super gezellig worden. Het feest begint om 21.00 uur en is helemaal gratis!  Zorg dat je er op tijd bij bent, want grote drukte wordt zeker verwacht en: vol = vol. Naast de Hawaï party zullen wij ook de gebruikelijke zondag weer open zijn. De zondag is de ideale manier op het weekend af te sluiten. Aankomende zondag zal het nog een stuk leuker worden als we met zijn allen kijken naar de finale van de KNVB beker!  Namens het bestuur, wens ik u een prettige werk/school week en tot komend weekend!