Renovatie kantine Haasbroek

Zoals iedereen inmiddels weet zijn wij druk bezig om geld in te zamelen om de kantine Haasbroek op te knappen. In juni start er een actie om geld op te halen op de braderie in Zoeterwoude door middel van een verloting. Tevens is er een actie tijdens de wandel-driedaagse in Zoeterwoude.

Hiervoor zijn wij op zoek naar cadeautjes voor de verloting. Iedereen heeft ze wel in de kast liggen: parfum, douche fris, chocoladerepen, wasmiddel, kaarsen, flessen drank, koffiezetapparaat, broodrooster, slippers, handdoeken etc. Denk ook aan kinderspeelgoed, dvd`s, puzzels, boekjes, spelletjes, ballen etc. De enige voorwaarde is dat het niet gebruikt mag zijn!!!!!!

Kortom alles waar je van af wil voor het goede doel: Stompwijk ’92.

De spullen kunt U op maandagavond 9 mei brengen tussen 19.00 uur en  20.00 uur op de Meerhorst. Dank u wel alvast voor uw bijdrage!

De Commissie Haasbroek