Beatz

Afgelopen week waren we twee keer geopend.

De eerste keer was zaterdag met het thema Hawai Party. Na de goede reacties van afgelopen jaren, geven wij dit feest graag vaker. De deuren gingen zoals gewoonlijk om 21.00 open en al snel kwamen de eerste feestgangers binnen. Er werd weer vrolijk losgegaan op de heerlijkste nummers die de dj’s draaiden. Helaas kwam het einde van deze gezellige avond al snel in zicht en moesten we de deuren weer sluiten.

Op de zondag waren we uiteraard ook geopend. Al gauw kwamen de eerste mensen binnen en werd er met zijn allen naar de bekerfinale tussen Fc Twente en Ajax gekeken. Na de bekerfinale werd er nog gezellig nagepraat over het weekend en te snel moesten de deuren voor de zondagavond ook weer sluiten.

Aankomende week zullen wij één keer geopend zijn. Dit is uiteraard op de zondag. De deuren zullen om 18.00 open gaan. Kom hier onder het genot van een drankje en de lekkerste muziek je weekend afsluiten!

We zien jullie snel weer!

 

Schuimparty

Jaja, nog 2 maanden en het seizoen zit er weer op!

Het seizoen wordt zoals gewoonlijk afgesloten met de Schuimparty! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 24 juni. De kaarten voor dit feest zijn € 5,— per stuk en zijn vanaf 20 mei in Bardancing Beatz te halen. Wees er snel bij want op is ook echt op!

 

Komende periode

De agenda tot het einde van het jaar is als volgt:

Vrijdag 20 mei: Flirtnight

Vrijdag  3 juni: After School

Vrijdag 10 juni: Ladies Night

Vrijdag 24 juni: Schuimparty (Kaarten 5 euro per stuk)

 

Wil je meer weten over ons, onze feesten en onze agenda? Surf dan snel naar onze site : www.beat-z.nl !

 

Wij wensen jullie nog een fijne school en werkweek en we zien jullie snel genoeg weer.

 

Met vriendelijke groeten,

Bardancing Beatz