Stompwijk Summerland

1+1+1=3    +2= 5 jaar Stompwijk Summerland

Nadat vorige week de eerste kaarten verkocht zijn voor vrijdagavond 1 en zaterdagavond 2 juli is het nu tijd om het programma van zondagmiddag/avond 3 juli bekend te maken. De eerste band bestaat uit drie mannen afkomstig uit het pittoreske dorpje Zoeterwoude. Deze Beatles-coverband bestaat uit Benjamin Hilgersom, Jop Koenegracht en Thomas Wolvers. Deze drie Zoeterwoudse muzikanten spelen op geheel eigen manier de muziek van de legendarisch band uit Liverpool. In 2009 kwam het plan om de vaders trots te maken met een poging The Beatles te gaan coveren. Deze poging slaagde gruwelijk goed. Het zijn de Beatles, maar net even wat ruiger. Vandaar dat men nu verder gaat als de officiële Beatles-coverband: 1+1+1=3. De echte Beatle-kenner weet wel waar deze naam voor staat. 1+1+1=3 staat op zondag 3 juli 2011 op het 5-jarig jubileum van Stompwijk Summerland!

Kaarten

begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlighting

Kaarten voor zaterdagavond 2 juli 2011 kosten 13,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij:

Café de Gouden Leeuw (Stompwijk),

Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude) en

Bardancing Beatz (Stompwijk).

De artiesten deze avond zijn Band Zonder Banaan, Billy the Klit en JeWelste. Op zondagmiddag/avond 3 juli 2011 is de entree helemaal gratis. Voor meer informatie over de programmering en/of andere zaken omtrent Stompwijk Summerland kun je kijken op www.stompwijksummerland.nl.

Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl