Weekendkamp 27-28 mei

 Thema: ‘Ik hou van Holland’

Eindelijk gaat het weekendkamp 2011 beginnen, waarbij alles in het teken staat van ‘Ik hou van Holland’. De opening belooft heel spannend te worden. Maar we houden dit geheim tot komende vrijdag. De teams zijn vernoemd naar de verschillende provincies van Nederland. Alle kinderen houden natuurlijk van hun eigen Holland en zullen dit tijdens het weekeindkamp met hun team laten zien. Bekende spelletjes worden uit de kast gehaald zoals: bliklopen, spijkers poepen, kaas dragen, koek happen, koe melken.

Wij zijn benieuwd of de kinderen van Stompwijk ’92 deze spelletjes kennen en kunnen. Het schijnt dat er zelfs een afvaardiging komt met blauw bloed, dus van het Koninklijk Huis om dit te bekijken. Wie weet wordt de prijs wel door de koningin uitgereikt.

Vrijdag 27 mei worden alle kinderen en leiders (los en vast) om 18.00uur met een volle buik verwacht.

(zie Clubblad of site wat je allemaal mee moet nemen)

Om 19.00 uur gaat het programma van start met de openingsceremonie met aansluitend de presentatie van alle teams door de kinderen met hun vaste leiders. Ouders, vrienden, opa’s en oma’s en alle anderen zijn vrijdag van harte welkom om de opening van het 26e Weekeindkamp bij te wonen.

Neem bij mooi weer speciale zonnebrand crème mee om niet te verbranden !!

Op zaterdag kunnen ouders en alle anderen vanaf 13.00 uur komen kijken naar de kinderen. (A.u.b. niet eerder, dit vanwege het programma) De prijsuitreiking van het 26e weekeindkamp zal om ±. 16.00 uur plaatsvinden. Dan zal bekend worden gemaakt welke provincie, de ‘Ik hou van Holland’ spelletjes het beste gedaan hebben. We zijn benieuwd welk team ons Holland het beste kent. Meer info kun je ook vinden op de site www.weekendkampstompwijk.nl

Wij wensen alle kinderen veel plezier toe tijdens het 26e weekendkamp.

Namens de kampstaf.