Survivalweekend 10 en 11 juni

Let op: nog 1 week om aan te melden.

Ook dit jaar willen wij op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni de jeugdleden van Stompwijk’92 uitnodigen om deel te nemen aan het spectaculaire survivalweekend. Dit weekend is bedoeld voor de jeugdleden die in groep 7 of hoger zitten. Het weekend begint op vrijdag om 18.00 uur en is op zaterdag middag om ongeveer15.00 uur afgelopen. Wij vragen evenals voorgaande jaren een kleine bijdrage van € 10,00, wat met het inleveren van het inschrijfformulier dient te worden betaald. Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij: Barry Soonius, Meerlaan 55 of Ron van der Salm, Van Merodestraat 11.

Het inschrijfformulier moet voor 2 juni ingeleverd worden, dit i.v.m. eten en groepen die ingepland moeten worden.

Wat moet je zoal meenemen?

– luchtbed/matras (geen stretcher) slaapzak en bestek

– rugzak (die heb je vrijdagavond nodig)

– voldoende en extra oude kleding en oude schoenen i.v.m. waterspelen

– lange broek en een trui (verplicht en oud) Windjack.

– bij slecht weer regenkleding

– badkleding

– handdoeken, tandenborstel, zeep e.d., toilettas

– sportkleding