Dagtocht 50 plusbeurs in Utrecht dinsdag 13 september.

KBO Stompwijk heeft voor leden en niet leden een speciale aanbieding; gezamenlijk naar de 50+ beurs in Utrecht en een concert met vervoer.

Wat houd dit in? U vertrekt op bovengenoemde datum met een OAD-bus vanaf sporthal de Meerhorst, tussen 09.00 uur en 10.00 uur. Aankomst is verwacht rond 11.00 uur

U krijgt een entreekaart voor bezoek aan de beurs en vanaf 17.00 uur gaat de zaal open voor een concert met Lee Towers en Anita Meijer met het New Classic Quartet. Na afloop wordt u weer naar de sporthal vervoerd.

Op de beurs kunt u genieten van aanbiedingen in ruim 600 stands, u komt niet met lege handen thuis, er zijn voldoende zitplaatsen beschikbaar.

Voor dit arrangement betaald u € 37,50 euro per persoon. Opgave voor dit arrangement moet zo snel als mogelijk gebeuren, dit vanwege het 1 daagse aanbod van dit arrangement, en vol is vol.

Opgave bij Antoon van Santen, 071-5804342, e-mail ahjvsanten@casema.nl de toekenning van de kaarten geschiedt in volgorde van binnenkomst, uw betaling hiervoor te storten op RABO rekening 375349243  t. n. v.  KBO Stompwijk. Contant op de Soos kan ook. Bij voortijdige annulering van reeds bestelde kaarten bent u kosten verschuldigd, het bedrag wordt door het bestuur bepaald.

Met vriendelijke groet het Bestuur KBO Stompwijk.