IJsclub Nut en Vermaak

IJsclub Nut en Vermaak

Nu de zomervakantie weer ten einde is starten komende donderdag de skeelerlessen op de skeelerbaan in Zoetermeer. De lessen starten om 19.00 u en duren een uur. Data; 18 & 25 augustus, 01 & 8 september 2011. Vergeet je helm en beschermers niet.

Wil je leren schaatsen? Kinderen kunnen vanaf 6 jaar al schaatslessen volgen bij IJsclub Nut en Vermaak Stompwijk. In oktober starten de lessen bij Silverdome Zoetermeer. Totaal 20 lessen op donderdagen van 18.00 tot 19.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Voor informatie, Tom de Haas tel: 079 3315674.

Club-kleding! U kunt gebruikte ijsclubkleding op de ijsclubsite aanbieden. Als kinderen stoppen met schaatsen blijft club-kleding vaak in de kast liggen, dat is zonde! U kunt vrijblijvend een e-mail sturen naar

ijsclubstompwijk@gmail.com omschrijf uw aanbod (kledingstuk en maat). Deze omschrijving plaatsen wij op de website. Overige leden en belangstellenden kunnen zo contact met u opnemen om verdere afspraken te maken. Voor nieuwe kleding kunt u contact opnemen met Erwin van Es,

071- 8870200, eejmvanes@ziggo.nl

Met vriendelijke groet,

Erwin van Es

Secretaris IJsclub Nut en Vermaak