Open Dag Dorpshuis

 Zaterdag 24 september, houdt het Dorpshuis weer haar jaarlijkse Open Dag, vanaf 11.00 uur tot ??? Alle verenigingen, werkgroepen en andere gebruikers kunnen zich deze dag manifesteren.

Wist U al, dat er diverse cursussen gegeven worden: Engels, Frans, Spaans, naailes, maar ook computerles of een cursus hoe leer ik klaverjassen. Het inschrijven voor één dezer cursussen is op deze dag mogelijk.

Er zullen ook allerlei uitvoeringen worden gegeven door o.a.: jeugdfanfare, zumba, jazzballet of het popkoor. Er zal ook een kleine expositie zijn van d schilderclub. Verder activiteiten van de KBO en er zal een gratis kinderbingo zijn, ook zal een springkussen niet ontbreken, Elly de Waal zal er zijn en een workshop organiseren.

U bent van harte uitgenodigd, dus zet deze datum alvast in uw agenda.

Het uitgebreide programma volgt over een aantal weken.

Verder, bent U die Stompwijker, die het leuk vindt zijn hobby of verzameling te laten zien, neem dan even contact op met:

C.P. van Bohemen, tel.: 070—327 73 19 (na 15.00 uur)