Open slagwerk- saxofoonles

Open slagwerk- saxofoonles

De schoolvakanties zijn weer voorbij, de meeste mensen zijn terug van vakantie en ook de fanfare gaat weer beginnen. In de vakantie hebben wij echter niet stilgezeten en hebben we een leraar aangetrokken, die slagwerklessen gaat verzorgen voor onze vereniging. Een aantal aanmeldingen hebben we al binnen, maar er is nog ruimte voor nieuwe leerlingen.

De slagwerklessen gaan plaatsvinden op vrijdagmiddag -avond in het Dorpshuis. Bent u geïnteresseerd, loop dan as. vrijdag 19 augustus om 16.30 uur even binnen bij het Dorpshuis voor meer informatie. Bent u dan verhinderd, kunt u ook telefonisch contact opnemen met Kees Jansen (071-580 32 05) of Gerda van der Helm (071-887 45 79).

Ook hebben we nog ruimte voor nieuwe saxofoonleerlingen. Ook hiervoor kunt u vrijdag 19 augustus om 16.30 uur langskomen in het Dorpshuis.

Graag tot dan!