Schildercursus Dorpshuis weer van start

Schildercursus in het Dorpshuis 7 september weer van start

Wies van Etten van Mawieschilderkunst:

“Laat iemand zijn talenten ontwikkelen”. Dit is een citaat uit het Krantje van 25 augustus 2011, waarin Wies wordt genoemd als ondernemer van de week. Ze geeft schildercursussen in haar eigen atelier en in het Dorpshuis. Wies laat cursisten experimenteren met technieken. Zo kan een ieder ontdekken wat het beste bij hen past. Wies komt elke woensdagmiddag naar het Dorpshuis, ieder werkt daar op eigen niveau. Wies helpt ons het maximale uit onszelf naar boven te halen. Wij, kunstenaressen van Stompwijk vinden het fijn om te schilderen en hebben gewoon een leuke middag.

Woensdagmiddag 7 september om 14.00 uur begint de cursus weer. U kunt gewoon eens binnenlopen om te kijken of het wat voor u is. Bij voldoende belangstelling kan er ook op donderdagmorgen geschilderd worden. U  kunt gebruik maken van de ooievaarspas.

 

Voor informatie: Wies van Etten tel. 06-21113867 of

Jetty Noordzij tel. 071-5802634