Bardancing the Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we helaas maar 1 keer geopend en dat was uiteraard de gebruikelijke zondag. Er was veel in en uitloop en de proud to be fout kaarten werden ook in rap tempo verkocht! Daarnaast was het zoals altijd weer erg gezellig en onder het genot van een drankje en een muziekje werd het weekend weer goed en gezellig afgesloten.

Proud to be fout!

Aankomend weekend, zaterdag 15 oktober  zal het foutste feest van het jaar weer plaats vinden. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor proud to be fout en die zijn doordeweeks nog verkrijgbaar bij mensen uit het bestuur voor 5,-. De deuren zullen zaterdag 21:00 uur open gaan en Kaarten aan de deur indien voorradig zijn 7,50. Iedereen wordt uiteraard verwacht in zijn gekste, mafste en foutste outfit. De foutst geklede persoon van de avond zal de proud to be fout award in ontvangst moge nemen met daarbij horend een leuke prijs!

Gele kratten feest

Zaterdag 22 oktober zal het jaarlijkse gele kratten feest weer plaats vinden. Deze avond zal alles in het thema staan van de oude gele heineken kratten. De deuren zullen om 20:00 open gaan en de minimum leeftijd zal 21 + zijn. We verwachten uiteraard dat er veel mensen komen die de gele kratten nog hebben meegemaakt en op de avond zullen de gouwe oude plaatjes allemaal weer door de dj aan elkaar worden gedraaid!

Agenda:

Zaterdag 15 oktober – proud to be fout (5,- per kaart)

Zaterdag 22 oktober – gele kratten feest

Vrijdag    28 oktober – ladies night

Voor meer info over de huidige agenda, laatste foto’s en nieuwtjes check de site www.beat-z.nl.

MvG Bardancing Beatz