Carnavalsvereniging de Gaanders

Carnavalsvereniging De Gaanders

Het seizoen gaat alweer bijna beginnen. Dus hier een klein berichtje van de Carnavalsvereniging De Gaanders. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om ook het nieuwe seizoen weer tot een groot seizoen te maken.

Wij gaan alvast met Prins Wim, Page Margret, Opper Ronald en de Raad van 11 op 11 november aanstaande even sfeer proeven bij onze carnavalsvrienden in Maastricht. Hier word namelijk s`morgens om 11 uur 11 de nieuwe Prins voor het komende seizoen bekend gemaakt. Wij gaan s`morgens om 7.00 vertrekken en s`avonds om 18.00 naar alle waarschijnlijkheid terug. Het vertrek gaat plaatsvinden vanaf de parkeerplaats bij Stompwijk`92. Helaas kunnen wij er niet omheen om hier een bijdrage voor de bus van 25 euro te vragen. Natuurlijk willen wij dit graag met u delen. Dus als u dit festijn niet aan uw neus voorbij wilt laten gaan dan kunt u zich inschrijven via de site www.degaanders.nl of door een mailtje te sturen naar info@degaanders.nl. Einde van de inschrijftermijn is 1 november.

Tot onze stomme verbazing zijn wij erachter gekomen dat er in de brief naar de leden een foute vermelding staat. Hierin staat namelijk dat het openingsbal een `Brillengala` betreft maar iedereen weet natuurlijk dat het om een `Brillenbal` moet gaan.

Voor meer informatie www.degaanders.nl      

P.R. De Gaanders