Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend hadden we speciaal voor de oudere feestgangers het gele krattenfeest. Hierbij werden de groene kratten ingeruild voor de oude vertrouwde gele kratten. We gingen al wat eerder open namelijk om 20:00 uur en jullie zagen oud bestuursleden achter de bar staan. De oudjes lieten weer zien hoe je een echt feest moet geven en de avond was dan ook zeer geslaagd. Foto’s zijn te zien op onze site!

Vorige weekend hadden we het foutste feest van het jaar en dat was een zeer geslaagd feestje. De foto’s zijn terug te vinden op onze site!!

Aankomend weekend

Dit weekend zijn we weer 2x geopend namelijk op de vrijdag met als Thema Ladies Night. De vrouwen zullen hier in het voordeel zijn met korting op ons assortiment. De DJ’s zullen de gevraagde nummers van de dames gelijk draaien! De deuren zullen om 21:00 stipt open gaan en de entree is GRATIS!!!

Houd de site in de gaten en volg ons op facebook/hyves en twitter!

Nog een fijne school/werk week en tot vrijdag avond!

Groeten het bestuur