Wie zal er dit jaar gaan heersen over het Gaandriaanse rijk?

Wie zal er dit jaar gaan heersen over het Gaandriaanse Rijk ??

Overal in het dorp worden al hele verschillende speculaties gemaakt over wie er dit jaar zullen gaan heersen over het prachtige Gaandriaanse Rijk en het daarbij behorende volk. Verschillende namen passeren de revue. De paar aangewezen personen die weten wie het worden houden heel slim hun kaken op elkaar. Maar zaterdag 12 november weet iedereen die in Het Blesse Paard is ook welke Prins en Page de nieuwe heersers zullen zijn. Prins Wim zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-Prinsen, hiervoor zal hij eerst een toelatingstest af moeten leggen. Hier hebben de mannen van de Oud-Prinsen ongetwijfeld weer een leuk toneelstukje van gemaakt. Natuurlijk worden er ook deze keer weer prijzen uitgereikt aan degene die het beste verkleed zijn. De best verklede man, vrouw en groep worden even in het zonnetje gezet.

Tijdens het Brillenbal wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn. Dus als u net zo benieuwd als ik ben wie er dit jaar de nieuwe heersers worden zien we u zaterdag 12 november om 21.00u in Het Blesse Paard !!!

Hier nog wat data:

Zaterdag 12 nov: Openingsavond thema: `Brillenbal’’

Zaterdag 7 en zondag 8 jan: Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 21 jan: Gaanders Bierstube

Zaterdag 18 febr: Optocht. Straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders