Cultuur van eigen bodem, zondag 13 november

Cultuur van eigen bodem, zondag 13 november

Cultuur van Stompwijkse bodem, dan hebben we het natuurlijk over het najaarsconcert van Fanfare Juliana. De muziekcommissie heeft weer haar best gedaan om een wisselend programma samen te stellen. Dat betekent een afwisseling van lichte en meer klassieke muziek. Zo zal het orkest onder andere het muziekstuk “Noah’s Ark” ten gehore brengen. Dit muziekstuk is in 2008 gecomponeerd door de Belgische componist Bert Appermont. Luisterend naar deze compositie in vier delen beleeft u het hele verhaal. Het begint in het eerste deel “The Message” met de boodschap die Noach ontvangt. De volgende delen zijn: “The Parade of the Animals”, “The Storm” en tot slot “Song of Hope”. Nadat Bert Appertmont in 2008 “Noah’s Ark” uitbracht is het sindsdien door talloze orkesten over de hele wereld uitgevoerd. Een voorproefje is te beluisteren via de volgende link: bit.ly/noachsark.

Op zondag 13 november zal “Noah’s Ark” ook in Stompwijk worden uitgevoerd.

Najaarsconcert “Tricky Trombones”
Aanvang 14:30, Zondag 13 november
St. Laurentiuskerk

Na afloop is er de gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van een drankje in het Dorpshuis.

Tot 13 november, Fanfare Juliana