Sport

Stompwijk ’92 Dames 2  – HVV ‘70

Zondag 30 oktober speelden de dames 2 van Stompwijk ’92 tegen HVV ’70.

HVV was bij ons bekend als een team waarin de gemiddelde leeftijd vrij hoog lag. Dit keer brachten ze wat nieuwe speelsters mee, die het team een beetje opfriste. Het spel begon, en na 3 minuten vloog de eerste bal tussen de palen van HVV. 1-0 voor Stompwijk. Na de 2-0 scoorde HVV. De tegenstand bleek nog best pittig. De verdediging van HVV stond goed, en het tempo dat ze speelden was hoger dan we hadden verwacht. Gelukkig wist Lilian heel wat mooie ballen uit het doel te houden. De eerste helft eindigde met een tussenstand van 9-6 in het voordeel van Stompwijk.

Na de rust kakte Stompwijk een beetje in. HVV knalde er zonder al te veel moeite een paar mooie ballen in, waardoor Stompwijk weer even wakker werd, en wat snelheid terug bracht in de aanval. Kort daarna was de stand 18-10. Aan beide kanten gingen de meiden slordig met de bal om. Een paar aanvallen breaks lopen was daarvan het gevolg. Gelukkig hadden we een geweldig ontbijt achter de rug, zodat we dat natuurlijk makkelijk konden bijbenen! De tweede wedstrijd van het binnenseizoen eindigde met een stand van 21-14 in het voordeel van Stompwijk ’92.  De maakt ons nog steeds koploper van de poule!

Groetjes Dames 2!

Tweetal acties van “Stompwijk ’92 “ 

In de maand november start de sportvereniging weer een tweetal bekende acties op en wel

De donateursactie

Sinds jaar en dag hebben wij een flink aantal mensen – donateurs/begunstigers – die ons jaarlijks met hun donatie steunen; het te geven bedrag is vrij.

U krijgt deze week de acceptgiro en begeleidende brief in de bus. In te vullen hoeft U slechts het bedrag dat U ons wilt geven. Onze donateurs zijn een onmisbare schakel om ons huishoudboekje mede kloppend te houden. Dat laatste is in deze tijd niet zo eenvoudig. De gemeentelijke subsidie op jeugdleden wordt bijvoorbeeld de komende vier jaren geheel afgebouwd wat onze vereniging hard treft. Ons doel blijft desondanks onverkort het aanbieden van velerlei takken van sport tegen een betaalbare prijs.

Daar waar wij het seizoen 2009-2010 nog moesten afsluiten met verlies hebben wij mede door de kosten goed in de hand te houden het seizoen 2010-2011  kunnen afsluiten met een batig saldo. Indien U als donateur hiertoe Uw steentje bijdraagt, zijn wij U hiervoor zeer erkentelijk. Wij merken op dat de contributies bij “Stompwijk ‘92” zeker voor de jeugd nog steeds relatief laag zijn ten opzichte van de nabuurverenigingen .Moge dit mede door Uw donatie zo blijven.

De banketletteractie

Ook een bekende actie van “Stompwijk ‘92”, al vanaf de oprichting elk jaar gevoerd. Wij schrijven bedrijven aan of ze rondom Sinterklaas personeel of zakenrelaties willen trakteren op een banketletter, waarvan de kwaliteit prima is. U hoeft slechts Uw aantal op te geven, wij kopen ze voor U in en brengen ze bij Uw bedrijf op de dag door U gewenst.

De rekening volgt later..

De prijs wordt met opzet matig – 9 euro – gehouden. Een deel daarvan vloeit dan in de kas van onze vereniging. Ook dat houdt mede het aanbieden van de vele sporten die men kan beoefenen bij onze vereniging tegen billijke contributies, mogelijk.

Wij hopen dat U in weerwil van de economisch moeilijkere tijden weer meedoet en bedanken U hiervoor bij voorbaat

Particulieren kunnen overigens ook bestellen, Uw steun stellen wij op hoge prijs.

Hans Vreeswijk

Secretaris “Stompwijk ‘92” 

VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2012:                                                                    

De klok is weer verzet. De dagen worden nog korter. De donkere dagen voor Kerst zijn al bijna in zicht. Het wordt steeds moeilijker om van die lekkere bank af te komen. Toch hebben wij als organisatie signalen opgevangen van trainingskampen achter gesloten muren. Dit allemaal om goed voor de dag te komen op het naderend jaarlijks terugkerend VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap. In januari en februari kunt u weer van alles verwachten binnen en buiten de lijnen van Sporthal Meerhorst. Ik geef u alvast de data van de speelavonden: 7, 14 en 28 januari, 4 februari en de finale avond zal plaatsvinden op 11 februari. 

Donderdagavond 17 november 2011 tussen 20.00 uur en 21.00 uur zullen alle inschrijvingen in ontvangst genomen worden. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende herenteams.  De verwachting is dat we het aantal ruimschoots gaan bereiken, dus wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Echter indien u op tijd aanwezig bent en we komen boven het gewenste aantal teams uit dan zal de organisatie er alles aan doen om deelname te garanderen.

Voor deelnemende damesteams is het streven om de inschrijving te sluiten bij minimaal 6 teams. De komende VV/ZZ editie zullen we namelijk een geheel nieuwe opzet hanteren. Een volledig eigen dameskampioenschap. Meer informatie hierover volgt later. Volgen nu nog wat huishoudelijke mededelingen.

We willen iedereen wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit (GPS). Wij, als organisatie, zien dit als de 3 speerpunten van het naderend toernooi. Deelnemers dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. We willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi.  Alle teams zijn verplicht een deelnemers lijst in te leveren met minimaal 10 spelers. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 12 februari 1995 geboren moet zijn. Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team te vermelden. Verder kan bij inschrijving worden aangegeven op welke avond men bij voorkeur niet wil spelen.

Tot slot dient het inschrijfformulier te zijn voorzien van het inschrijfgeld:

€ 60,-. 

Voor het inschrijfformulier verwijs ik u naar: www.stompwijk92.nl/clubblad.                                                     

Namens VV/ZZ Martijn Oudshoorn                       

Uitslag kaartavond van 4 november Stompwijk’92

1.        Sjanie Waaijer & Lenie v.d. Bosch                        6044 

2.        Roelie & Cock v.d. Veght                                      5734

3.        Frank van Rijn & Leo van Marwijk                         5295

4.        Mieke & Wout Brugman                                        5125

5.        Anneke Vlasveld & Jacintha  Jansen                     4942

6.        Charles v. Bohemen & Jan Al                                4940

7.        Jan & Ron v.d.Salm                                               4919  

8.        Troostprijs: Marco en Riet Oliehoek                     3763

                                                                                                                               

Volgende kaartavond: vrijdag 25 november