Kerstconcert

De drukke decembermaand is weer begonnen. Eerst staat de Goedheiligman voor de deur. Het is een drukte in de winkels, surprises moeten worden gemaakt en vele schoentjes worden weer gevuld. Na 5 december gaan we direct door met alle voorbereidingen voor het kerstfeest. Iedereen heeft het druk met kerstinkopen doen. Er zijn kerstbijeenkomsten op school of op het werk en we doen ons best het huis te versieren.

Gun uzelf een momentje van rust en gezelligheid in de aanloop naar het kerstfeest. Fanfare Juliana en Het Blesse Paard bieden u die gelegenheid. Zondagmiddag 18 december om 13:30 opent Het Blesse Paard de deuren. U bent dan van harte welkom. Speciaal voor deze middag is er voor bij de koffie of thee heerlijke warme apfelstrudel verkrijgbaar. U zoekt een goed plekje op en er is even tijd voor een gezellig onderonsje alvorens het concert begint.

Na de koffie met apfelstrudel zal de fanfare haar concert beginnen. Net als vorige jaar zal het orkest de grote zaal van Het Blesse Paard vullen met de bekende kerstmelodieën. De bezoekers van vorig jaar weten vast nog hoe leuk het is om mee te zingen met de klanken van het orkest. Ook dit jaar is natuurlijk weer gezorgd voor een programmaboekje met alle teksten. Niet alleen de aloude, bekende liedjes komen voorbij, maar ook de wat minder bekende kerstmuziek zal worden gespeeld.

Na afloop van het concert en het zingen met elkaar is het Voorhuys van het Blesse Paard geopend waar de traditionele glühwein zal worden geschonken. Dus laat de boel de boel en neem even de rust in deze drukke periode. We zien u graag 18 december in Het Blesse Paard, zaal open: 13:30.

Met Muzikale Groet, Fanfare Juliana