The Beatz

Sinterklaasfeest in the Beatz

Het weekend hiervoor hadden we sinterklaasfeest en dat was weer een groot succes! De Sint kwam rond half 1 de tent binnen lopen en iedereen was gelijk blij. De Sint had natuurlijk voor sommige mensen een leuk cadeautje meegenomen. Hij vertrok niet lang erna en kon het feest weer gezellig doorgaan!

Kerstfeest

De Sint is weg en de kerstboom staat waarschijnlijk alweer helemaal opgetuigd in de woonkamer. Dan is het ook bijna weer tijd voor het drukste/gezelligste feest van het jaar: Kerstfeest. Dit feest zal plaatsvinden op 25 december en er zijn kaarten nodig om naar binnen te mogen! De kaarten zijn maar € 5,— per stuk. Indien nog voorradig zijn ze € 7,50 aan de deur. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan.

Oud en Nieuw

Het is ook alweer bijna het einde van het jaar en dan zullen wij weer ons nieuwjaarsfeest geven. De nacht van 31 december op 1 januari zullen wij onze deuren open gooien om feestend het nieuwe jaar in te gaan! De entree is gratis en iedereen is van harte welkom! Voor verdere informatie bezoek onze site!

Prettige school/werk week nog en tot kerstfeest!

Groeten, het bestuur