Inloopochtend Dorpshuis

  kerststukjes maken 011

Inloopochtend 

 

Vrijdag hebben wij bij de inloop ochtend kerststukjes gemaakt. We waren met ongeveer 19 mensen. Eerst dronken we koffie met wat lekkers. Daarna gingen we aan de gang. Ieder maakte 1 of 2 stukjes. Er was genoeg materiaal en de altijd aanwezige Jan van Rijn hielp een handje bij die gene die het niet alleen af konden. Na het opruimen dekte Jetty met haar helpsters gezellig de tafels. Onderhand kookte ze een grote pan snert, waarbij we roggebrood met spek aten. Jetty, hij smaakte net zo lekker als vroeger bij mijn moeder thuis! Na het afruimen togen we weer huiswaarts.

 Hierbij wil ik van de gelegenheid gebruik maken, om de vrijdagochtend soos bij ieder aan te bevelen. Het is altijd erg gezellig en er kunnen er best nog wat mensen bij.

Tot spoedig ziens hoop ik, groetjes Ria van Dijk- Ballering