Bloemsierkunst “De Passie”

 

Bij Bloemsierkunst “De Passie” vindt u voor iedere gelegenheid een geschikt bloemencadeau. Voor bloemen groot of klein, bij “De Passie” moet je zijn!!!
Wij zijn gespecialiseerd in al uw bloemwerk, zowel voor bedrijven als particulieren, maar ook voor workshops bent u bij ons aan het goede adres.

Voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en uitleveren van bloemen en planten aan bedrijven en de verzorging hiervan. Wist u dat de zakelijke kracht van bloemen onweerstaanbaar is? Wij willen u hierbij informeren over ons Bloemen-Abonnement. Want bloemen houden van mensen, dus ook van uw medewerkers en klanten.

Een bloemenabonnement is een handige keuze, omdat wij het volgende kunnen leveren:

  • bijzonder bloemstuk / boeket voor de receptiebalie
  • stijlvol en in de vergaderruimte of in de directiekamer
  • maar ook mooie bloemboeketten voor bijvoorbeeld beterschap en verjaardagen, huwelijk en geboorte van collega’s

Heel inspirerend! Bovendien stemmen we ze af op de seizoenen, zodat u steeds een actueel visitekaartje in huis heeft.

Wat is onze werkwijze?

  • Iedere week op een vaste dag ruilen wij de bloemen om voor een nieuw boeket.
  • Een bloemenabonnement is er in diverse prijsklassen.
  • Het boeket wordt altijd in een leenvaas gebracht.
  • U kunt ook kiezen voor een verrassingabonnement waarbij creativiteit tot volle bloei kan komen. Iedere week verrast uw bedrijfsbloemist u met een fraai arrangement.

Een ding staat vast: daar wordt reikhalzend naar uitgekeken!!! Informeer voor de mogelijkheden; vraag naar Ingrid 071-5803515 of stel uw vraag per email info@bloemsierkunstdepassie.nl
Grote order afgesloten? Bedank uw klant met een boeket! Goed nieuws te melden aan uw klanten? Een bloemstuk met een korte boodschap scoort minstens zo goed als een dure fullcolour mailing.

 

Bloemsierkunst “De Passie” 

Doctor van Noortstraat 186
2266 HC, Leidschendam
T: 071 580 35 15
E: info@bloemsierkunstdepassie.nl
Opening: 6 dagen open, dinsdag en donderdag na 13.00 uur gesloten, zondag de hele dag gesloten.
Naam: Ingrid Verboon

W: http://www.bloemsierkunstdepassie met webshop! 

Twitter: @bloemendepassie

Bruidsbloemen

De dag van je leven krijgt nog meer glans met bloemen en bloemdecoraties van “De Passie”. Wij weten hoe belangrijk het is de juiste sfeer te vinden voor het bruidsboeket en andere bloemen. Of u nou houdt van iets klassieks, iets moderns of juist iets extravagants, alles mag en alles kan.

U kunt kiezen uit de diverse mogelijkheden in de voorbeeldboeken en hier eventuele veranderingen in aan laten brengen, Of kiezen juist voor een bepaald iets, dat u in gedachten heeft en dat laten uitwerken. Dus vraag er gerust naar als u iets speciaals in gedachten heeft. Zo komen wij na overleg vooraf tot een juiste keuze voor het bruidsboeket, de corsages, autoversieringen en alle overige bloemenwensen voor deze onvergetelijke dag.

Ook kunnen uw bloemen op deze grote dag (na overleg en in de regio) bezorgd worden, zodat u op deze, toch wel drukke, heerlijke dag niet meer de deur uit hoeft om de bloemen even op te halen.

Maak in alle rust uw keuze voor het belangrijkste boeket in uw leven, maar weet dat voor de uitvoering van al uw wensen, uw bloemen bij ons in vertrouwde handen.