Bezoek aan het van Gogh museum en het Rijksmuseum in Amsterdam

Het bestuur is er in geslaagd om in samenwerking met de Bankgiro Loterij op vrijdag 27 januari 2012 een bezoek te organiseren aan boven genoemde Musea. Deze dagtocht met de Museum + bus is geheel gratis, we worden opgehaald en weer thuis gebracht, velen herinneren zich de tocht van vorig jaar nog wel. Ook toen stond het van Gogh museum op het programma, nu zijn er echter weer andere exposities aanwezig, dus kijk en geniet van deze kunstenaars.

Voor de lunch in het van Gogh  museum wordt wel een bijdrage gevraagd.

Deze bijdrage moet vooraf worden betaald en bedraagt € 12,50 per persoon. Graag te voldoen bij opgave, is uw bijdrage niet betaald dan gaat er een ander persoon mee. Er kunnen beperkt rollators met de bus mee, dit melden bij inschrijving. De juist vertrek tijd is 10.00 uur vanaf sporthal de Meerhorst, graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn.

Inschrijving vanaf woensdag 11 januari 13.00 uur in volgorde van binnenkomst. Telefoonnummer 071-5804342 of e-mail ahjvsanten@casema.nl hier geldt: De tijd van binnenkomst is bepalend.

Het bestuur wenst u een goed, gezond en fijn 2012 toe, wij zien uw lidmaatschap met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet Het Bestuur.