Vrouw Actief ruimt alles op

Opgeruimd Leven in je Huis.

Ontdek je eigen opruimstijl

Het bestuur van Vrouw Actief wenst allereerst alle leden de beste wensen voor 2012. Dinsdag 10 januari gaan we alles opruimen.

Ben je zo iemand die al vaak is begonnen met opruimen en het steeds niet volhoudt? Misschien heb je al eens praktische tips gekregen of een boek gelezen over opruimen en organizing? Heb je toch nog het gevoel dat het niet lukt. Heb je ook dit jaar weer opruimvoornemens en wil je je er nu wel eens aan houden?

Kom dan dinsdag 10 januari en hoor deze avond wat de werkelijke reden is dat je niet opgeruimd kan leven. Dat heeft niets te maken met lui zijn, gebrek aan discipline of gebrek aan wilskracht.

Iedereen kan leren Opgeruimd te leven. Maar vaak begin je aan opruimen zonder een goede voorbereiding. En ook wordt je verteld door mensen in je omgeving hoe je moet opruimen, terwijl jij graag op je eigen manier zou doen. Sonja Buijs en Yvonne de Bruin zijn de auteurs van het boek Opgeruimd leven in je huis”. Zij komen vertellen over emoties en herinneringen aan je spullen en hoe je die los moet laten. Ze vertellen je hoe je moeiteloos kunt opruimen. Namelijk als je weet waarvoor je het doet. En dat opruimen leuk wordt als je het op jouw manier mag doen.

Zoals gewoonlijk beginnen we om 20.00 uur. We hopen jullie allemaal te zien op 10 januari.

Het bestuur