Live in Stompwijk

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de 3e editie van Live In Stompwijk. Ondanks het ZZ-zaalvoetbaltoernooi wisten toch zo’n 40 muziekliefhebbers de weg naar het Dorpshuis te vinden en zij kregen wederom 2 bands voorgeschoteld.

Als eerste werd het podium betreden door de Stompwijkse mannen van Fool Speed Ahead. Met een goede set met een flink aantal nieuwe nummers en natuurlijk hun oudere nummers en wat bekende covers wisten ze de tent zeker warm te maken voor de rest van de avond.

Na een korte ombouw was het om kwart voor 11 tijd voor de 2e band, New Pokerface uit Breda. Dat deze band al wel de nodige optredens hebben gedaan was goed te merken aan hun gehele podium presentatie. Met hun onvervalste punkrock met een hoog tempo en echte punkkoortjes wisten zij de liefhebbers zeker te imponeren en ondanks dat de zaal een stuk beter gevuld had kunnen zijn had deze band het zichtbaar naar zijn zin in Stompwijk.

De volgende Live In Stompwijk zal worden gehouden op zaterdag 17 maart en dan zijn er optredens van Suffix uit Leiden en Maggie’s Bookshop uit Hengelo. Meer informatie over deze bands is te vinden op

www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818