The Beatz

Afgelopen weekend!

Afgelopen vrijdag introduceerden we een nieuw thema! De naam van dit thema was: Let the duck Out! Deze avond stond speciaal in het teken van de roze eend! De klanten hadden korting op speciale drankjes. Om 21.00 uur gingen de deuren open en gelijk waren daar de eerste mensen die de warmte bij ons kwamen zoeken. De avond verliep goed en het was een groot feest. De kaarten voor après ski party zijn ook nog steeds beschikbaar! Wees er wel snel bij want OP=OP!!!

Carnaval

Dit weekend is het dan weer zover: het carnavals weekend! We laten jullie alvast inkomen door op vrijdag 17 februari de Gaanders op bezoek te laten komen. Ze zullen weer het dak eraf blazen en weer de grootste polonaise opzetten. De entree is gratis en de deuren zullen rond 21.00 uur wijd open staan. Natuurlijk doen wij ook mee met de optocht! Dus heb je niks te doen op zaterdag kom dan gezellig met ons mee feesten!

Après ski party

Op 10 maart is het dan weer zover: de après ski party staat dan op de agenda. DJ Kicken zal de beste plaatjes weer aan elkaar mixen en zal er weer een grote show van maken! Hij was er ook 2 jaar geleden en wij hoorden zoveel complimenten over hem dat we dit jaar hem zullen laten komen! Je hebt wel kaarten nodig en die zijn maar € 5,— Let wel op: na de laatste zondag voor het feest (4 maart) zullen wij de prijs verhogen naar € 7,50! Voor meer informatie: houdt onze site in de gaten of bezoek onze facebook pagina!

Nog een fijne school/werk week en tot a.s. vrijdag! Groeten, het Bestuur