The Beatz

The Beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we 1x geopend en dat was op de zondag! De deuren gingen om 19.00 uur open en kon het weekend weer worden afgesloten met een lekker drankje en een rustig achtergrond muziekje. Het werd weer een gezellige zondagavond en iedereen ging weer omstreeks half 12 naar huis om zicht voor te bereiden op een lange school/werk week!

Komend weekend

Dit weekend zijn we ook weer geopend. Alleen op de vrijdag heb je nog een gelegenheid om kaartjes te komen halen of om gewoon gezellig een drankje te doen! We zijn ook natuurlijk weer geopend op zondagavond! De tijden op de zondag zijn van 19.00 uur  tot een uurtje of 23.30. Zit je je elke zondagavond te vervelen op de bank, wip dan is langs om je weekend gezellig af te kunnen sluiten bij ons!

Après ski Party

Volgende week is het dan zover: de bekende après ski party! Zaterdag 10 maart zullen de deuren om 21.00 uur wagenwijd open staan om jullie te ontvangen en de avond op zijn kop te zetten! DJ Kicken zal er ook bij zijn en zal weer de beste après ski nummers aan elkaar mixen zoals we dat gewend zijn van hem. Voor dit feest zal je wel in het bezit moeten zijn van een kaartje. De kaarten zijn niet zo moeilijk te krijgen, vraag aan een van onze barmannen en je krijgt ze met een glimlach. De kaarten zijn maar € 5,- per stuk! Maar let op: na a.s. zondag zullen ze € 7,50 zijn! Dus wees er snel bij want op=op!!!!!

Paasfeest

Het is nog wel ver weg maar het paasfeest komt ook steeds dichterbij! Zoals elk jaar zal je een kaartje op de avond bij je moeten hebben om naar binnen te mogen! Kaarten zijn na de après ski party 11 maart verkrijgbaar en zullen maar 5 eurootjes waard zijn.

Voor verdere informatie of onze feestagenda check onze site:

www.beat-z.nl!! Of houd onze facebook, hyves en twitter in de gaten!

Met vriendelijke groeten, Het Bestuur!