Het is weer zover

Het is weer zover!!

In het weekend van 23, 24 & 25 maart verzorgt de Stompwijkse toneelvereniging weer hun jaarlijkse uitvoering.

Data:

Vrijdag        23 maart 13.30 uur  en om 20.00 uur

Zaterdag     24 maart 20.00 uur

Zondag        25 maart 13.30 uur

De voorstelling is te zien in Het Blesse paard te Stompwijk. Reservering voor diner is mogelijk door te bellen naar Het Blesse paard (071-5801590).

Kaarten zijn vanaf woensdag 7 maart te koop bij Bloemsierkunst De Passie en Kapsalon Andrea voor  €5,50 .

Korte omschrijving van de klucht: “Goede Buren”.

Het verhaal gaat over taxichauffeur Leo de Wit (Koen Havik) die een dubbelleven leidt. Omdat hij onregelmatige werktijden kent, krijgt hij het voor elkaar om zowel met zijn vrouw Marga (Jacqueline de Groot) in Den Haag-Oost als met zijn andere vrouw Tineke (Mariska Groen in ’t Woud) in Den Haag-Noord te leven. Doordat hij bij een incident het ziekenhuis in wordt geslagen, geeft hij bij vergissing op verschillende momenten zijn beide adressen in Den Haag op en dit is het begin van vele moeilijkheden. Met behulp van zijn bovenbuurman Koos Tuinman (Jos van Santen) in Den Haag-Oost probeert hij die moeilijkheden het hoofd te bieden.

Jacqueline de Groot