The Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we 2x geopend.

Zaterdag hadden we het après ski feest met dj kicken. Dit feest was al een week van te voren uitverkocht dus het was aardig druk en gezellig! De deuren werden om 21:00 u open gegooid en gelijk kwamen de eerste mensen om een dansje te wagen op ons podium. Rond een uurtje of 23:00 u was iedereen binnen en kon het feest pas echt beginnen. DJ Kicken draaide ook weer de beste après – ski nummers waarop de hele tent op en neer ging. Ook waren er een paar dieren meegekomen en zij feesten gezellig met ons mee!

Zondag waren we ook weer open en werd het après-ski feest tot in detail nagepraat onder het genot van een lekker drankje!

Aankomend weekend

Vrijdag zijn we weer geopend met als thema Flirt Night. De meesten zullen wel weten wat dit thema inhoudt maar we zullen het nog een keertje uitleggen voor de mensen die het niet weten. Op deze avond krijg je een bandje met een betekenis en zo kun je zien wat andere willen en of de perfecte partner van jou er tussen zit! De deuren zullen om 21:00u open gaan en de entree is gratis. Op deze avond gaat ook de verkoop van start voor het paasfeest van 8 april!, dus kom gezellig langs om je weekend goed af te sluiten!

Mexican night

Vrijdag 30 maart zullen we weer een echte Mexicaanse nacht organiseren. Op die avond zullen we allemaal Mexicaanse drankjes in ons assortiment hebben. De deuren zullen om 21:00 open gaan en de entree is gratis, dus houd deze datum alvast vrij want dit mag je gewoonweg niet missen!! Houd over dit feest de site in de gaten!

Paasfeest

Op zondag 8 april is het eerste paasdag. Zoals ieder jaar geven we dan het paasfeest! Dit uitermate gezellige feest is altijd snel uitverkocht dus weer er snel bij met kaarten kopen. De kaartverkoop gaat vrijdag 16 maart van start! De kaarten zullen € 5 per stuk zijn!

Voor verdere informatie bezoek onze site!!!

Een fijne school/werkweek en tot a.s. vrijdag!

Groetjes, Het bestuur